Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 23.04.2024
10:58  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

18 жовтня проведено  серед учнів 5-11 класів огляд - конкурс патріотичної пісні та строю, з нагоди відзначення  Дня захисника України, Дня українського козацтва  та 77-річниці створення УПА. Конкурс  проводився з метою вшанування пам’яті героїв які поклали свої голови за незалежність та цілісність кордонів нашої України починаючи від доби козаччини до сьогодення. 
У конкурсі взяли участь 12 команд, яких оцінювали за  п’ятьма критеріями: зовнішній вигляд команди (однострій); виконання маршової пісні; виконання строєвого кроку; чіткість, правильність подання команд та злагодженість виконання. Учасники  виконували стрілецькі, повстанські, козацькі  та  патріотичні пісні, такі як  «Там на горі, на Маківці», «Націоналісти», «Хай цвіте червона калина», «Пісенька джури», «Славні козаки», «Україно, молюся за тебе». Кожна пісня була сповнена відвагою та патріотизмом, любов’ю та тривогою за долю своєї Батьківщини. Журі конкурсу визначило переможців тож місця були розподілені так:
В номінації 5-7 класи були нагороджені:
І місце  зайняли учні 7-Б класу         
ІІ місце  зайняли  учні 6 класу       
ІІІ місце  зайняли учні 7-А класу         
 В номінації 8-11 класів були нагороджені:
І місце  зайняли учні 10-А класу       
ІІ місце  зайняли  учні 8-А класу       
ІІІ місце  зайняли учні 11-го класу
 

Переглядів: 155 | Додав: oksanakob | Дата: 28.10.2019 | Коментарі (0)

З нагоди  Дня захисника України та Дня українського козацтва 17 жовтня  відбулося свято, на яке з нетерпінням чекали вихованці початкової школи.  Учні 1-А та 1-Б класів поповнили ряди шкільної козацької сотні імені Дем’яна Многогрішного та Петра Сагайдачного.  В цьому році до лав козацької республіки прийнято 38 козачат та берегинь.  Та отримати це почесне звання було непросто. Треба було пройти ряд випробувань. Юні козачата успішно впоралися з усіма творчими завданнями. Вони демонстрували  свої здібності і таланти: декламували вірші, співали козацьких пісень. Церемонію посвяти в юні козачата провів отаман шкільної козацької сотні. Учні дали козацькому товариству обіцянку: бути чесними, дружніми, сміливими.  Першокласники отримали грамоти, в яких було сказано, що вони тепер – козаки. По закінченню свята на всіх учасників чекав сюрприз: справжній козацький куліш.

Переглядів: 204 | Додав: oksanakob | Дата: 28.10.2019 | Коментарі (0)

Вітаємо призерів районної спартакіади

з військово-прикладних видів спорту.

Команда учнів Великоключівського ліцею посіла ІІ загальнокомандне місце у районній Спартакіаді з військово-прикладних видів спорту, поступившись команді Отинійського ліцею, ІІІ місце посіла команда Спаського ліцею.

У Спартакіаді брали участь 22 команди ЗЗСО Коломийського району, П’ядицької, Нижньовербізької, Коршівської та Матеївецької ОТГ. Юнаки ліцеїв змагалися у підтягуванні на високій перекладині, комплексній силовій вправі, метанні гранати Ф-1 на дальність, стрільбі з пневматичної гвинтівки та команднго бігу на 100 м.

Районної Спартакіади з військово-прикладних видів спорту проводяться щорічно і присвячена відзначенню Дня захисника України, Дня українського козацтва ,77-ій річниці створення Української Повстанської Армії та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Переглядів: 170 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Одне з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди було і залишається улюблений нами - День вчителя. Багато хто називає професію вчителя особливим покликанням і з цим не можна не погодитися.
4 жовтня в нашому ліцеї відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Після уроків вчителі зібрались у актовій залі та насолоджувалися святковим концертом, який для них підготувала рада учнівського самоврядування у вигляді інтегрованого уроку. Урок не обійшовся без гостей. Захід відвідала циганка Кармен яка передбачила майбутнє вчителів на навчальний рік. А також відбулося засідання клубу анонімних вчителів де було проведено  тренінг, у  якому взяли участь всі присутні у залі.   Вокальний ансамбль дівчат привітав учителів піснями.  Родзинкою святкування була сценка «Перший день вчителя у школі» в якій взяли участь педагоги нашого ліцею.  
Дорогі вчителі! Ще раз вітаємо Вас з вашим професійним святом – Днем   працівників освіти. Нехай Вам завжди всміхається доля, дарує Вам міцне здоров'я та довголіття. 

Переглядів: 180 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Команда юнаків Великоключівського ліцею Нижньовербізької ОТГ посіла ІІ місце в районних зональних змаганнях з футболу, поступившись команді Спського ліцею Коломийського р-ну, ІІІ місце посіла команда господарів Нижньовербізького ліцею!!! Зональні ігри за вихід до фіналу відбулися 01.10.2019 року на стадіоні Нижньовербізького ліцею Нижньовербізької ОТГ.

Переглядів: 181 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

30 вересня на базі  Великоключівського ліцею  відбулася педагогічна практика  керівників ЗЗСО. Під час педагогічної практики  учасники мали можливість ознайомитися з системою освітньої та виховної роботи закладу, спрямованої на розвиток особистості дитини, сприяння особистісного розвитку здобувачів освіти.
 Директор ліцею Шкутяк В.І. презентував роботу навчального закладу, поділившись здобутками та напрацюваннями, вчителі показали фрагменти інтерактивних, інтегрованих уроків. Вчитель початкових класів Костюк С.М.  з учнями 4 класу підготували урок-тренінг з основ здоров’я «Харчування і здоров’я.  Вітаміни», «Велич подвигу Прометея, під  його пожертва заради людей» під такою назвою в  6 класі провела урок вчитель зарубіжної літератури Михалків Є.М. В  11 класі відбувся бінарний урок «Моє село. Великий Ключів після Другої світової війни» які підготували  вчитель англійської мови Гопчак Л.М. та вчитель історії Явдошняк Т.М. Практичний психолог Яцко Х.П. та кандидат психологічних наук Пушкарук І.Ю. спільно провели тренінг «Афоризмотерапія як трамплін для прийняття рішень». Завершилася педагогічна практика  фольклорним дійством «Ключівське весілля», до якого долучилися  учні та вчителі ліцею.

 

Переглядів: 165 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

Переглядів: 172 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2019 | Коментарі (0)

День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей. Свято першого дзвоника у ліцеї  пройшло урочисто. Звучало багато побажань  від директора ліцею  - Шкутяка   Василя Івановича, голови сільської ради  - М’якущака Ярослава  Юрійовича, отця Юрія. Вони побажали , щоб новий навчальний рік був щасливим, мирним та щедрим на творчі здобутки для вчителів і учнів.  Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів, а учні  поклали квіти до пам’ятників. Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. На урочисту лінійку завітали казкові герої, з найвідоміших дитячих казок і подарували першокласникам символічні подарунки. Буратіно подарував ключ від знань, Попелюшка – годинник, Барвінок – буквар, а Ромашка - дзвіночок. На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленьких першокласників. Одинадцятикласники провели наймолодших учнів на їх перший урок. 

Переглядів: 159 | Додав: oksanakob | Дата: 09.10.2019 | Коментарі (0)

27 червня 2019 року у Великоключівському ліцеї відбулося урочисте свято випускний бал «Останній день відлунює святково». Теплого червневого дня зібралися біля ліцею батьки, вчителі, друзі, щоб бути присутніми при цьому хвилюючому дійстві - врученню свідоцтв про повну загальну середню освіту, привітати випускників зі святом закінчення ліцею, благословити їх на майбутні звершення. Бажаємо зробити правильний вибір у житті і стати на ту дорогу, яка допоможе знайти себе, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє. Удачі вам, нових досягнень, щастя і успіхів у подальшому житті

Переглядів: 182 | Додав: oksanakob | Дата: 09.10.2019 | Коментарі (0)

Останній дзвоник – це чудова традиція, тепле родинне свято, яке не можна замінити. Востаннє лунає дзвоник для наших випускників, який кличе їх у подальший широкий життєвий шлях, сповнених надій. 31 травня в ліцеї відбулося  свято останнього дзвоника. На урочисту лінійку зібралися учні, вчителі, батьки, гості. Присутні оплесками зустрічали випускників, разом із класним керівником. Ведучі свята оголосили про його початок. Ознаменував відкриття урочистостей Гімн України. Учні ліцею поклали квіти до пам’ятника загиблим у роки Другої світової війни та до меморіальної дошки  учасника АТО Дмитра Кабалюка.
Директор ліцею звернувся зі словами привітання до всіх присутніх і побажав випускникам обрати правильний шлях у житті, успішно скласти іспити і вступити у вузи, та нагородив грамотами кращих учнів ліцею за призові місця у районних конкурсах та олімпіадах, за успішне навчання. Незабутнім для одинадцятикласників буде і останній вальс на шкільному подвір'ї. На завершення випускники загадали бажання і пустили у небесну блакить повітряні кульки. Наприкінці свята пролунав останній дзвоник, як завершення навчального року, а для одинадцятикласників – початок дорослого життя. 
Після свята на багатьох чекають канікули, а випускників здача ЗНО та вступ до університетів. Хочеться побажати нашим випускникам успіхів та здійснення усіх задумів. Хай щасливим буде для вас шлях самостійного життя, хай завжди поруч будуть вірні друзі та мудрі наставники! Щасливої та щедрої долі у житті, вам, дорогі випускники!

 

Переглядів: 186 | Додав: oksanakob | Дата: 04.09.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz