Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 08.05.2024
16:15  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 15

5 червня в школі відбулося свято “Випускного вечор” в 4-х класах. Яскраву подію відзначали наші наймолодші випускники.  Його мали змогу відвідати батьки та учні нашої школи. Четвертокласники  вміло демонстрували  свої вміння та сердечно прощалися зі шкільним дитинством. Дорогі діти! Чотири роки ми були разом. Першокласники, другокласники, третьокласники і, нарешті,- випускники. Ви подолали першу сходинку, тепер перед вами нова шкільна дорога. І перше в житті розставання-розставання з початковою школою і першою вчителькою. Ось і пролетіли роки навчання в початковій школі. І нехай у майбутньому ваше життя буде безхмарним, навчання - легким, доля -щасливою на своїй землі, поміж рідних людей. 

Hіколи зла нікому не творіть, 
Бо зло вертатися погану звичку має 
Добро творіть, усім добро робіть 
І втоми серденько нехай не знає. 
З любов'ю в серці, з радістю ростіть, 
Учіться людям сонечком світити. 
І доброту в своїй душі несіть, 
У мирі й злагоді учіться, діти, жити! 

Переглядів: 329 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

 В школі було проведено свято випускного вечора та вручення атестатів з участю  вчителів батьків, родичів, друзів,  Випускний вечір – надзвичайне свято. Радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими  затишними , рідними класами, коридорами, дорогими і милими наставниками, які впродовж багатьох років допомагали відчувати себе комфортно, впевнено у цікавій, незвіданій країні Знань.

Цьогорічні випускники отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе їм впоратися з усіма життєвими випробовуваннями і досягти великих результатів.

Дорогі випускники! 11 років вів вас по життю учитель, віддаючи тепло свого серця. Були хвилини, коли серце втомлювалось. І тоді учитель поспішав до своїх учнів. Їх веселе щебетання вливало нові сили в стомлене серце, дитячі посмішки народжували нову енергію, допитливий погляд пробуджував думки. І це продовжується вічно, доки здатне битися серце вчителя, віддаючи дітям тепло і любов. Збережіть у серцях маленькі вогники від вогню великої вчительської любові до вас. Нехай спогади про рідну школу світять вам навіть тоді, коли згасає віра в себе. Нехай школа залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не спотикнутися.
    Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя.
 Щасливої дороги, дорогі випускники!

Переглядів: 288 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

29 травня в школі відбувся «Останній дзвоник».  Останній дзвоник — це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто, зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності…

Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими. Закінчення школи - це важливий рубіж в житті кожної людини. Випускники, стоять на порозі самостійного, дорослого життя. Попереду - відповідальна пора, коли треба вибрати професію і визначити свою подальшу долю. Через кілька років вони стануть молодими грамотними фахівцями, і разом будуть будувати майбутнє рідного краю!

Вчителі побажали усім святкового настрою та міцного здоров'я! Школярам - прекрасних літніх канікул, гарного відпочинку, цікавих зустрічей, а випускникам відмінної здачі іспитів і щасливої дороги у самостійне життя. 

Бажаємо вам щастя та добра в дорослому житті!

Переглядів: 345 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

14 травня в школі було проведено виховний захід «Благословляю і молюсь» до 150-ї річниці з дня народження Андрея Шептицького. Учні школи підготували розповідь про життя видатного діяча.

   
Переглядів: 278 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz