Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 17.05.2024
05:51  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2019 » Січень » 24

Добрий вечір вашій хаті
Уклін господині….
Такими словами розпочався 12 грудня в музеї  нашого ліцею давній український обряд – вечорниці. Вчитель образотворчого мистецтва Виклюк Г.М.,  та вчитель музики Юрійчук Н.В разом з учнями 11-го класу  підготували та провели  веселе та колоритне українське свято, під назвою – Андріївські вечорниці. Хлопці та дівчата  жартували, співали, танцювали  та ворожили. Приємно було спостерігати за учасниками  і за глядачами, які поринули у чарівний світ народних звичаїв та традицій. Усе пройшло чудово! Було дуже цікаво, учнів   ознайомили  зі звичаями святкування андріївських вечорниць, поглибили знання  про зимові свята в Україні, виховали в учнів повагу до народних традицій, бажання брати участь у святах!

Переглядів: 147 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

3 грудня до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом був проведений виховний захід «Снід: подумай про майбутнє – обери життя» де учні 8-Б та 10-го класу  зіграли сценку «Вплив СНІДу на організм людини» організований для учнів 8 -11 класів, у якому було висвітлено, що СНІД – найболючіша біда.  А найстрашніше - помирають діти. І ніякі гроші не в змозі врятувати їх життя. Люди, які живуть з ВІЛ , мають гостру проблему у спілкуванні і підтримці навколишніх – рідних, друзів, знайомих. Головною метою заходу є  необхідність особистого внеску кожного для ефективного протистояння поширенню ВІЛ/СНІДу. Який полягає в прихильності до здорового способу життя, в проявах розуміння, сміливості, терпимості, милосердя і співчуття до тих, хто вже хворий.

Переглядів: 175 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

У похмурі листопадневі дні вся Україна відзначала тривожну подію – День пам’яті жертв голодоморів. Наша школа теж не забула про цю скорботну сторінку в історії нашої країни. 23 листопада в актовій залі відбувся тематичний захід “Голодомор 1932-1933 років -  біль серця всієї України” приурочений пам’яті тих, хто загинув голодною смертю. Зі свічками в руках під музику Моцарта, з болем і жалем у голові і в душі, учні 11  класу відкривали перед слухачами усю правду про штучний голодомор 32-33рр. ХХ ст. Яскравим доповненням до слів старшокласників стали кадри документальних хронік подій того часу. Учні школи сильно пройнялися всенародною трагедіею, адже в залі панувала глибока тиша. 24 листопада  учні та вчителі приєдналася до загальнонаціональної хвилини мовчання та до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку на вікні» в пам’ять про мільйони загиблих від голоду.Тож сьогодні треба говорити про минуле задля майбутнього і завжди пам’ятати про сумні сторінки української історії.

Переглядів: 169 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

9 листопада 2018 року в Україні відзначають  День української писемності та мови. Виховний захід «Від рідного слова ти сил набирайся, Ніколи й ніде ти його не цурайся» провела учитель української мови і літератури Ризуняк О.І  з учнями 8-х та 10класів. Також в цей день щорічно вшановуємо пам'ять Преподобного Нестора-Літописця. Учні, гортаючи сторінки історії, висловлювали думки про мову – художні й наукові, поетичні та прозові, серйозні і жартівливі… Популярні пісні, народні символи, цікаві факти про українську мову захопили всіх присутніх. За традицією, у цей день по радіо і на телебаченні в прямому ефірі транслювали  "Диктант національної єдності", який мали можливість  написати всі охочі учні та вчителі нашої школи.

Переглядів: 219 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

12 жовтня проведено  серед учнів 5-11 класів огляд - конкурс патріотичної пісні та строю, з нагоди відзначення  Дня захисника України, Дня українського козацтва  та 76-річниці створення УПА. Конкурс  проводився з метою вшанування пам’яті героїв які поклали свої голови за незалежність та цілісність кордонів нашої України починаючи від доби козаччини до сьогодення. 
У конкурсі взяли участь 11 команд, яких оцінювали за  п’ятьма критеріями: зовнішній вигляд команди (однострій); виконання маршової пісні; виконання строєного кроку; чіткість, правильність подання команд та злагодженість виконання. Учасники  виконували стрілецькі, повстанські, козацькі  та  патріотичні пісні, такі як  «Там на горі, на Маківці», «Націоналісти», «Хай цвіте червона калина», «Пісенька джури», «Славні козаки», «Україно, молюся за тебе». Кожна пісня була сповнена відвагою та патріотизмом, любов’ю та тривогою за долю своєї Батьківщини. Журі конкурсу визначило переможців тож місця були розподілені так:

В номінації 5-8 класи були нагороджені:
І місце  зайняли учні 7-Б класу         
ІІ місце  зайняли  учні 7-А класу       
ІІІ місце  зайняли учні 6-А класу         
 В номінації 9-11 класів були нагороджені:
І місце  зайняли учні 10-го класу       
ІІ місце  зайняли  учні 8-Б класу       
ІІІ місце  зайняли учні 11-го класу      

Переглядів: 177 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

 12 жовтня до Дня захисника України,  та свята Покрови Пресвятої Богородиці у школі вже традиційно приймають наймолодших школярів – першокласників – у козачата. До урочистостей хлопчики і дівчатка серйозно готуються, вчать вірші, речівки, пісні. Під звуки козацького маршу на свято заходять першокласники – кандидати в козачата.  Найменші дітки нашої школи мали змогу вступити до лав справжніх козаків. А для того, щоб стати справжнім козаком, вони повинні були пройти випробування і показати свою силу, швидкість та вміння.
Гра складалася з декількох етапів:
І – Представлення команд
ІІ – Козацькі байки
ІІІ – Спортивні естафети
IV – Посвята в козачата
По закінченню свята на всіх учасників чекав сюрприз: справжній козацький куліш. Також учні отримали грамоти, в яких було сказано, що вони тепер – справжні козаки. 

Переглядів: 182 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

 5  жовтня напередодні Дня вчителя в стінах нашої рідної школи відбулося чудове свято, присвячене найкращим педагогам – вчителям нашої школи.
Учні 10-11 класів підготували святковий ефір «Учитель ТВ». Вчителі переглянули програму «Світське життя», де запросили педагогів, які навчали наших знаменитостей, та інсценізація телепрограми «Про все, крім політики». Ансамбль дівчат «Феєрія» привітав учителів піснями.  Учні 9-Б класу підготували ексклюзивне таємне відео про життя вчителів, про яке всі знають, але не відважуються говорити в голос. Діти показали неабиякий талант, а вчителі від душі посміялися. Родзинкою святкування була інсценізація  програми «На трьох» яку  підготували  педагоги нашої школи.  Нехай гарний настрій, який подарували учні вам у цей святковий день залишиться з вами на весь навчальний рік. Посміхайтеся частіше і всі негаразди минуть. Зі святом Вас!

Переглядів: 194 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

1  жовтня до Дня музики в школі було проведено караоке  «Соловейки школи», у якому взяли участь учні 5-11 класів. В першому турі співали всі. У другий тур вийшли 4 учасники: Ковцуняк Іванка, Юрійчук Марійка, Білейчук Надійка та Явдошняк Василь. Учасники були нагороджені призами. У фіналі переміг учень 11-го класу Явдошняк Василь і був нагороджений медаллю:  «Кращий співак школи».

Переглядів: 223 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

Нещодавно мудра Осінь-трудівниця гостинно запросила учнів школи, вчителів, у свою чарівну казку. 28 вересня  у актовій залі школи було проведено свято «До нас осінь завітала». Захід підготували учні 5, 6 класів, зігравши сценку «Пан Гарбуз». Програма святкового заходу була яскравою учні 7-А класу підготували танець листочків і багата   музичними композиціями. Свято продовжили «Осінньою ярмаркою».

Переглядів: 172 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

Свято Першого дзвоника особливе для тих, хто цього року йде до першого класу, і тих, хто вийшов на фінішну пряму. Ми не випадково обрали таку назву свята, «Країна дитячих мрій». Вже всім, мабуть ,відомо, що цього річ наші першокласники йдуть до Нової української школи – безмежної Країни дитячих мрій , доброти, сміху, радості , безтурботного щастя із мріями казковими та веселими пригодами. Це велике свято й для батьків, адже для кожного з них діти - гордість, надія. Тож на святкові лінійки прийшли цілими родинами. Звучало багато побажань школярам від директора школи Шкутяка Василя Івановича, голови сільської ради М’якущака Ярослав Юрійовича, отця Миколи. Хвилиною мовчання усі присутні вшанували пам’ять загиблих воїнів, а учні поклали квіти до пам’ятників. Незабутньо і зворушливо звучали вірші з уст маленьких першокласників, які вже сьогодні вперше у своєму житті сядуть за парти. Для них – це новий етап, це початок шляху тривалістю в одинадцять років по країні знань.

На завершення урочистої лінійки хвилююче зазвучав дзвіночок у руках маленьких першокласників, що покликав школярів до класів на перший урок "Під синьо-жовтим прапором свободи з’єднаєм весь великий нарід свій». В цей складний час ми хочемо, щоб в кожному серці зберігалася любов до рідної Батьківщини, щоб лани її розквітали, птахи співали, а наші діти жили у спокої і злагоді!!!

Зі святом!

Переглядів: 146 | Додав: oksanakob | Дата: 24.01.2019 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар
«  Січень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz