Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 20.04.2024
11:43  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Лютий » 21

21лютого, в актовій залі нашого ліцею, відбувся захід  присвячений Міжнародному дню рідної мови   «Пречудесно, пречудово розцвітай же, рідне слово!», який підготувала класний керівник Марцинюк Ю.Р. та учні 6-го класу.  Головною думкою заходу було те, що не ходити рідній землі, не чаруючись рідною мовою, бо в народу немає скарбу більшого, як його мова. Тому ми маємо любити й вивчати її, щоб духовно збагачуватися, набиратися розуму і мудрості і самим творити нею не знані ще досі духовні скарби. Тож побажаємо всім українцям, що свято бережуть українське слово – щастя, натхнення, добра, миру, світлого майбутнього, живіть повноцінним життям, досягайте вершин, адже у ваших руках доля нашої країни. Любіть, шануйте і бережіть рідну мову – вона наш генетичний код. 



Переглядів: 224 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті. Вони - Герої Небесної Сотні. 19 лютого в ліцеї відбулась загальношкільна  лінійка «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки»   з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Згадали про ті трагічні дні нашої неньки-України, як все це відбувалося… Учні  переглянули відео тих днів, з молитвою  у жалобі  схилили голови, згадавши всіх Героїв Майдану, а також нинішніх героїв - українських солдатів, які захищають мир і єдність на сході України, тих,  хто поліг на полі бою, хто повернувся інвалідом, на кого чекають сивочолі батьки. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Переглядів: 195 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

14 лютого - День закоханих – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Уже із самого ранку в нашому ліцею цілий день працювала «Пошта Валентина», завдяки якій усі охочі могли виразити свою симпатію валентинкою. Цього дня Амури поспішають поєднати пари і допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби. Намагалися віднайти свої половинки учні 7-8 класів  під час конкурсно – розважальної програми «Кохання з першого погляду». Правила гри знайомі всім шанувальникам  програми: четверо хлопців і четверо дівчат зустрічаються у залі, їм потрібно бути відвертими, оригінально відповідати на питання ведучих і справити приємне враження на вподобаного учасника. Але найголовніше — симпатії героїв повинні у результаті збігтися. Головний приз – сертифікат  до шкільної їдальні  на «Романтичний обід» виборола ідеальна пара — Коцорак Ярема  та М’якущак Христина. Також  центром молодіжного дозвілля учнівського самоврядування було організовано шкільну дискотеку для учнів 5-11 класів.  Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.







Переглядів: 202 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Театральне мистецтво близько і зрозуміло як дітям, так і дорослим, перш за все тому, що в основі його лежить гра.  13 лютого в нашому ліцеї відбувся конкурс акторської майстерності в якому вже третій рік   учні 5-11 класів беруть участь.  Діти вчаться помічати в навколишньому світі цікаві ідеї, втілювати їх, створювати свій художній образ персонажа, у них розвивається творча уява, асоціативне мислення, вміння бачити незвичайне у буденному. Учні   виявляли  таланти, ставили гумористичні  сценки, мініатюри, відеоролики. Вболівальники були у захваті, гучно аплодували, голосно підбадьорювали учасників і, на сам кінець, проголосували за того учасника, що сподобався  найбільше . Головна мета свята – зробити всіх радіснішими, веселішими, а значить і щасливішими. Свято закінчилося, але добрий настрій залишився із учнями і вчителями надовго. Учасників було нагороджено грамотами за зайняті місця.









Переглядів: 193 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Форма входу
Календар
«  Лютий 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz