Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 18.05.2024
09:14  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Щороку після Різдва 11 січня  одинадцятикласники проводять у стінах нашої школи бал-маскарад. На свято зібралося 35 учнів 11-го класу. Серед них і Шотландець, Гангстер, Королева Равенна, Король Генріх, Газетна Королева, Міми, Гусар, Сонечко, Повітряна Королева, Королева Карнавалів, Шахова Фігура, Королева Квітів, Веселка, Королева Вогняних Драконів, Астерікс і Обелікс, Золота Осінь, Нептун, Королева Морів, Чорна Вдова, Дракули, Дзідзьо, Порцелянова лялька, Королева Орхідей, Квітуча Україна та багато інших цікавих персонажів. Учні брали участь в цікавих новорічних конкурсах, естафетах. Дітей розважали місцеві музики. За традицією на таке дійство сходиться чи не все село. Про що було опубліковано в газеті «Галицький кореспондент».

Переглядів: 284 | Додав: oksanakob | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

Традиційно під час Різдвяних свят учні нашої школи беруть участь в районному конкурсі «Розколяда», який відбувався 10 січня на базі Нижньовербізької школи. Під керівництвом вчителя музики Юрійчук Н.В. учні нашої школи виконували давні колядки – жеканки. Роздинкою літературно-музичної композиції був вертеп; пастушки з шопкою, Три Царі, Діва Марія з Ісусиком. Учні засівали, бажали миру в Україні, сімейної злагоди, міцного здоров’я. вітали присутніх з прийдешніми  празниками.

Переглядів: 230 | Додав: oksanakob | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

Свято Нового року – це завжди радість для дітей. Це гарний настрій, святкові костюми та подарунки. Напередодні Нового року, 28 грудня відбулися  Новорічні ранки для учнів школи. Ранок проходив у святково вбраній спортзалі, посеред якої  милувала око головна окраса усіх новорічних свят — ялинка. Талановиті вихованці нашої школи показали чудову виставу «У пошуках новорічної зірки», казковими героями театралізованого дійства були: Королева Чаклунка, сучасна Баба Яга, Лісовик, Чахлик, Господар, Господиня, Поштарка, Солоха, Чорт, Шерлок Холмс, Доктор Ватсон, Поліціянти, Дід Мороз, Снігурочка, Новий рік. Всі учасники привітали з новорічно-різдвяними святами. Школярі танцювали біля ялинки, співали веселі пісні та грали в ігри. Наприкінці свята Дід Мороз і Снігуронька подарували дітям солодкі подарунки.

Переглядів: 353 | Додав: oksanakob | Дата: 27.01.2017 | Коментарі (0)

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Його святкують в Україні 19 грудня. Діти із нетерпінням чекають щедрого Миколая, пишуть йому листи, вивчають вірші, співають пісні. Святий Миколай щороку приходить у кожну хатину і обдаровує кожну дитину. В школі відбувся святковий захід: «Добрий отче Миколаю, на тебе ми всі чекаємо», які підготували учні 6-Б класу під керівництвом класного керівника Горук М.С. Були запрошені учні 1-4 кл. та підготовча група. Вони переглянули виставу, послухали пісні, а також підготовча група декламувала вірші. До дітей завітав Святий Миколай за традицією він прийшов з подарунками.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.

Переглядів: 252 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2016 | Коментарі (0)

Ще із сивої давнини Україна славиться своїми традиційними святами й обрядами. Українці, шануючи свою минувшину та надбання пращурів, зберегли той чудовий колорит українських традицій, доповнивши й увиразнивши його.

Одним із таких свят  – День Андрія Первозванного. Учні нашої школи вирішили  ненадовго повернутися в минуле та12 грудня напередодні великого, веселого зимового свята влаштували справжні  Андріївські вечорниці. Організаторами цього цікавого дійства стали учні 11 класу під керівництвом класного керівника Виклюк Г.М.

 Уже традиційно святкове дійство відбувалось у актовому залі, де було напрочуд затишно та багатолюдно. На свято завітали учні школи та вчителі. 

Серед головних персонажів вечорниць була господиня, в гості завітали дівчата і хлопці . Усі присутні змогли поринути в атмосферу українського гуляння, відчувши себе на справжнісіньких українських вечорницях.  На цьому святі дівчата та хлопці проводили різні ворожіння, співали українські народні пісні, колядки, а також дружньо смакували українські вареники та пампушки. Свято пройшло цікаво. Діти доторкнулися до народних обрядів, розширили свої знання про традиції українського народу. Учні мали можливість проявити свої таланти, відчули себе акторами, артистами. Цей захід сприяв духовному розвитку юних особистостей.

Переглядів: 229 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2016 | Коментарі (0)

Щороку у всьому світі відзначається Міжнародний День прав людини, яке за пропозицією Генеральної асамблеї ООН святкується 10 грудня. З метою поширення знань серед учнівської молоді про свої права та обов’язки, правову відповідальність, а також з метою профілактики правопорушень серед підлітків. В межах тижня було проведено ряд заходів:  вчителем правознавства Кісилейчуком М.Д. було проведено позакласний захід  на тему  «Обов’язки дітей та їхні права». Також  у школі,було організовано зустрічі з провідним фахівцем центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді з Ласійчук Н. М. яка завітали на захід  до дев’ятикласників та провела бесіду на тему «Про обов’язки та їхні права».  В ході бесіди  розглядалися положення Загальної декларації прав людини, Конвенції ООН про права дитини та Основного Закону нашої держави – Конституції України, школярі включались в активну правову дискусію та  цікавилися практичними питаннями щодо реалізації своїх прав, гарантованих міжнародним та національним законодавством. Після активної дискусії  дійшли висновку, що права людини — це можливості кожної людини існувати та розвиватись як особистість, задовольняти свої потреби, закріплені законодавством.

Про це все діти дізналися на лінійці  «Права свої знай, про обов’язки не забувай» яку підготувала і провела соціальний педагог Никорович М.Б. Захід проведено в цікавій і доступній формі. Родзинкою лінійки була вистава «Ви не маєте права». Подібні заходи є досить корисними та спонукають молодь до вивчення права, набуття знань з юридичних питань, що знадобляться їм в майбутньому.

Переглядів: 287 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2016 | Коментарі (0)

Від щирoгo серця вітаємо усіх військовослужбовців з професійним святом -  Днем Збрoйних Сил України!
Вoїне, лицарю славний, 
Ти збрoю тримаєш в руках, 
Щoб на нашу країну-державу 
Злий не пoзарився враг. 
Будь мужній і будь дoстoйний 
Ти слави свoїх батьків, 
Відважний вкраїнський вoїне, 
Нащадку славних віків.

6 грудня в нашій школі було прведено тематичну лінійку до Дня Збройних Сил України. Це одне з небагатьох свят, до якого причетні всі ми. Де б не служили наші земляки, вони стоять на сторожі незалежності України, спокою і миру в рідних домівках. Вони черпають ідейну загартованість, витривалість і мужність у досвіді старших поколінь – з часів козаччини, Української Народної Республіки, бойових дій Другої світової війни і післявоєнного руху Опору московсько-більшовицьким окупантам. 

Ми ніколи не забуваємо про подвиги ветеранів війни, колишніх бійців Української повстанської армії. Справжнє становлення Української армії було б неможливим і без бойового досвіду ветеранів афганської війни, інших локальних конфліктів.

Вітаємо юнаків, яких у недалекому майбутньому призвуть в армійський стрій Українського війська. Вітаємо всіх хлопців, адже це і їхнє свято, нехай навіть вони поки що ходять до школи .

Зі святом всіх нас! З Днем Збройних Сил України. Нехай настане мир у нашому домі!

Переглядів: 238 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2016 | Коментарі (0)

Ні! Зупиніться! Не вірте!
Світло не знищить пітьма!
Серце на зустріч любові відкрийте –
Людина свій шлях обирає сама!

1 грудня до Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом був проведений виховний захід «СНІД – смертельна загроза людству»  організований для учнів 5 -11 класів, в якому було висвітлено, що СНІД – найболючіша біда.  А найстрашніше - помирають діти. І ніякі гроші не в змозі врятувати їх життя. Люди, які живуть з ВІЛ , мають гостру проблему у спілкуванні і підтримці навколишніх – рідних, друзів, знайомих. Співчуття – це те, що робить людину людиною. Це уміння відчути і зрозуміти біль іншого, бажання допомогти йому, здатність виразити це бажання конкретними словами і діями. Також учнями нашої школи були зачитані листи ВІЛ інфікованих людей. Родзинкою заходу була інсценізація казки «СНІД не спить». Заходи  традиційно відбулися із символом – червоною стрічкою. Діти охоче погодились прикріпити її на своєму одязі, усвідомлюючи, що кожен, хто надягає червону стрічку 1 грудня, висловлює свою надію на майбутнє без СНІДу. Після заходу на подвір'ї школи учні взяли участь у флешмобі, вишикувавшись та утворивши червону стрічку – символ анти СНІДівського руху. Головною метою заходу є  необхідність особистого внеску кожного для ефективного протистояння поширенню ВІЛ/СНІДу. Який полягає в прихильності до здорового способу життя, в проявах розуміння, сміливості, терпимості, милосердя і співчуття до тих, хто вже хворий.

Переглядів: 248 | Додав: oksanakob | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

У похмурі листопадові дні вся Україна відзначала тривожну подію – День пам’яті жертв голодоморів. Наша школа теж не забула про цю скорботну сторінку в історії нашої країни. 25 листопада в актовій залі відбувся тематичний захід «Не згасне свіча пам’яті» приурочений пам’яті тих, хто загинув голодною смертю. Зі свічками в руках під музику Моцарта, з болем і жалем у голові і в душі, учні 9-Б  класу відкривали перед слухачами усю правду про штучний голодомор 32-33рр. ХХ ст. Яскравим доповненням до слів старшокласників стали кадри документальних хронік подій того часу. Учні школи сильно пройнялися всенародною трагедіею, адже в залі панувала глибока тиша. Завершенням заходу стала  пісня О. Білозір «Свіча» Після заходу біля каплички була відправлена панахида. 26 листопада  учні та вчителі приєдналася до загальнонаціональної хвилини мовчання та до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку на вікні» в пам’ять про мільйони загиблих від голоду.Тож сьогодні треба говорити про минуле задля майбутнього і завжди пам’ятати про сумні сторінки української історії.

Переглядів: 237 | Додав: oksanakob | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

10 листопада  в приміщенні актової зали школи  відбувся конкурс «Школа має талант», метою якого було  відкрити нові юні обдарування серед дітей. Кожен мав нагоду продемонструвати свої нові  можливості, незвідані їм самим таланти, а гості свята мали унікальну можливість бути свідками своєрідного перевтілення. Під час конкурсу учні школи показали такі вміння як спів, танець, гра на інструментах, художнє читання. В ході глядацького голосування було визначено переможців. Ними стали танцювальна група 6-Б кл. Виклюк Х., Ковцуняк І., Кравчук М.,  Стефак Х. Друге місце посіла теж танцювальна група 7-А кл. Біланюк Н., Ковцуняк С., Кобилянська Я., Кушмелюк В.,  Ласійчук І. А третє, проте не менш почесне, місце зайняли співучий дует, 6-А кл. Кушляк С., та Станіславська Ю., завдяки своєму співу. Сподіваємось, що такі конкурси стануть щорічними, та відкриють ще не один мегаталант серед нашої молоді.

Переглядів: 249 | Додав: oksanakob | Дата: 02.12.2016 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz