Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 04.05.2024
06:36  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

Літо – улюблена пора дітей, це час веселих канікул, цікавого відпочинку, необхідного оздоровлення. Про захоплююче і змістовне дозвілля дбають дорослі. Педагоги-вихователі доклали чимало зусиль, щоб учні добре відпочили й оздоровилися в період літніх канікул. З 1 по 5 червня 2016 року працював дитяча відпочинкова зміна. Швидко проминули щасливі, наповнені приємними несподіванками дні табірної зміни. Лісна Слобідка гостинно зустріла чудовою природою, чистою джерельною водою та свіжим лісовим повітрям  14 учнів нашої школи,  що були оздоровлені в період зміни та запрошені до відпочинку у світ спорту та туризму.

Кожний день у таборі – неповторний, цікавий і веселий. Кожний ранок у таборі починався з лінійки  та ранкової зарядки біля хатинки лісника. Закінчувався день – дискотекою. Діти були активними учасниками свят, конкурсів, ігор. Щоденно на лінійці підводилися підсумки результатів активності загонів.

Вихователі забезпечували виконання дітьми розпорядку дня, організовували їх побут і проводили оздоровчі та виховні заходи відповідно до режиму дня та плану виховної роботи відпочинкової зміни. Це дозволяло реалізувати всі заплановані виховні заходи.  Діти з великим бажанням працювали над іміджем свого загону. Ця робота сприяла мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що всі - члени однієї команди. Із першого дня в таборі розпочались змагання між загонами.

Переглядів: 227 | Додав: oksanakob | Дата: 07.09.2016 | Коментарі (0)

2 червня, зі сльозами на очах та посмішками на обличчях, випускники прощалися із рідною школою, усвідомлюючи, що щасливі та незабутні 11 років їхнього життя залишились позаду. Незважаючи на дощову та похмуру погоду, випускний вечір був неймовірним. Крім того, в народі кажуть, що дощ у дорогу — це на щастя і добро. Хвилюючим був цей день не лише у випускників. Не менше хвилювалися і їхні батьки. Відчували, як шалено б'ється серце, а то зовсім десь зникав його стукіт, бо у вирій життя полетять їх пташенята.

Дорогі випускники! Запам'ятайте себе такими молодими, гарними, романтичними, з іскорками довіри до життя, надії на сповнення всіх мрій і сподівань. І, якщо у дорослому житті у вас траплятимуться хвилини відчаю і розлуки, якщо доля буде несправедливою до вас, якщо зустрінуться на вашому шляху лихі люди, згадайте оце свято, своїх друзів дитинства і вам стане легше, ви відчуєте себе не такими самотніми.
Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя.

Щасливої дороги, дорогі випускники!

Переглядів: 252 | Додав: oksanakob | Дата: 02.09.2016 | Коментарі (0)

У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. 

Воно сумне і радісне водночас. Радісне, бо закінчився ще один навчальний рік, а сумне, бо шкільний дзвоник пролунав востаннє для випускників. Свято Останнього дзвоника відбулося і у нашій школі. 

Директор школи звернувся зі словами привітання до всіх присутніх та нагородив грамотами учнів нашої школи які успішно завершили навчальний рік.

Традиційно випускники звернулися із словами подяки до вчителів, батьків та класного керівника, вручивши їм в знак подяки чудові квіти. 

Натхненно, самобутньо, з надзвичайним почуттям закружляли в останньому вальсі випускники. 

І ось символічний останній дзвоник. Чарівними птахами злітають у небо жовто-блакитні кульки. Прощавай школо! … 

Переглядів: 228 | Додав: oksanakob | Дата: 02.09.2016 | Коментарі (0)

Вишиванка, як символ  «України» - під такою назвою пройшов флешмоб у Великоключівській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На шкільному подвір’ї  у різнобарвних вишиванках вишикувались учні школи утворивши герб України. Це свято стає традиційним. І вчителі і учні одягають вишиванки, щоб  підтримати Україну.

 

Переглядів: 295 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

17 травня  в школі відбулося свято “Прощавай, Букварику!” Кажуть, великий шлях починається з маленького кроку. Свято Букваря –  здавалося б, невеличкий, але дуже важливий крок у житті першокласників – освоєння Букваря. Відтепер першокласники  вміють читати та писати, і ніщо не зупинить їх у захоплюючій подорожі Країною Знань! Свято Букваря – одне з найзворушливіших свят нашої школи. Це не тільки прощання з першим підручником, який першокласники вже встигли полюбити. Це – демонстрація перших досягнень, сміливих кроків та творчих здобутків першокласників. До цього свята діти готувалися дуже серйозно: вчили вірші, співали пісні, розгадували загадки. І тепер вони впевнено можуть крокувати  далі по Країні Знань! Традиційно щороку першокласники відзначають своє перше досягнення в навчанні. Вони опанували найважливішу книгу в своєму житті – Буквар.

Переглядів: 244 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

Мамо найдорожча,
Мамочко єдина,
Щирі побажання –
Від доні, від сина.
Квіточок пахучих
Принесли багато
В цей травневий ранок,
У велике свято!

І кожного року, коли до нас в гості приходить чарівний місяць травень він приносить із собою найпрекрасніше, найрідніше, найнеповторніше свято -  Свято Матусь. І вже за звичною традицією учні 5-А класу під керівництвом класного керівника Юрійчук Наталії Василівни підготували  та провели свято «День Матері» на якому пролунали поетичні рядочки присвячені найкращі половині людства – матерям. Сльози іскрилися в очах матусь, коли звучало  безліч пісень про щирі почуття до матерів, які народили і виростили.  

Переглядів: 238 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

«Знов білим цвітом яблуні цвітуть і знов приходить свято Перемоги» під такою назвою 8 травня  було проведено  урочистий захід з нагоди святкування Дня пам’яті та примирення 71 –ї річниці Перемоги у   ІІ  світовій війні. Жителі села,  щоб вкотре схилити голову перед пам’яттю загиблих, висловити слова вдячності тим, хто бився на фронтах найжорстокішої війни в історії людства, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто піднімав з руїн і відроджував рідний край. Подвиг їх– безсмертний, пам’ять про них, живих і мертвих, – нетлінна, вдячність народу –вічна.  Пам'ять про цей подвиг непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через століття.

Ціною мільйонів життів, моря сліз та безлічі покалічених доль дісталася нам перемога над нацизмом. Тому щороку свято 9 травня служитиме нагадуванням – немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній землі і в мирній країні! Священик відслужив панахиду за у Бозі спочилих. Учні декламували вірші та виконували пісні присвячені героям.  Усі присутні були  з символом  Дня пам’яті та примирення – червоними маками.  Мак символ волі, гордості, крові, оберегу. 

Ми знов прийшли до вічного вогню,
Рокам ніколи пам'яті не стерти
Про тих, хто пережив страшну війну,
І тих, хто залишивсь в обіймах смерті.

Вже 71 рік пройшов від тоді,
Коли наші прадіди мир відстояли,
І ми їм вклоняємось аж до землі,
За те, що вони нам цей світ дарували.

Переглядів: 265 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

30 років тому,  світ облетіла звістка про жахливу аварію на Чорнобильській АЕС. Смерч Чорнобильської трагедії скалічив  долі та забрав здоров’я багатьох людей, залишивши після себе біль і порожнечу.

26 квітня в нашій школі відбувся захід «Поріс чорнобилем Чорнобиль -  бідою  нашою  поріс», присвячений сумній даті в історії України - тридцятій річниці Чорнобиля - чорної біди України.  Чорнобильської трагедії, наслідки якої буде відчувати ще не одне покоління українців. 26 квітня 1986 року вибухнув четвертий реактор на Чорнобильській атомнійстанції. Сталася найжахливіша трагедія в історії людства. П’ятдесят відсотків України та прилеглих до неї територій були вражені викидами небезпечної  радіації.  З 27 квітня 1986 року ціле місто Прип’ять, у якому жили працівники Чорнобильської АЕС, були терміново евакуйовані і виселені в різні куточки України. Ці люди ніколи не повернуться туди… Гасили пожежу та накривали енергоблок спеціальним саркофагом ліквідатори. Вони  отримали найвищі дози опромінення.

Переглядів: 223 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

З 4 по 8 квітня 2016 року в нашій школі пройшов тиждень іноземних мов. Протягом тижня проводилися цікаві вікторини та конкурси. Учні 4 та 7 класів запросили всіх на виставу «Tree Mice». Учні 2, 7-Б та 5-А класів продемонстрували свої знання на відкритих уроках  з англійської та німецької мови. А учні 9-Б класу привітали з Великоднем німецькою мовою. Тиждень був цікавим та пізнавальним.

Переглядів: 231 | Додав: oksanakob | Дата: 25.05.2016 | Коментарі (0)

Переглядів: 301 | Додав: oksanakob | Дата: 22.04.2016 | Коментарі (0)

 У Великоключівській ЗОШ І-ІІІ ст. 19 квітня  відповідно до наказу управління освіти, молоді та спорту в школі було організовано і проведено на шкільному подвір’ї спортивно-оздоровчий захід «Руханка» у рамках відзначення Всесвітнього дня здоров’я, в якому взяли участь 50 учнів школи. Провела комплекс вправ «Руханки»  вчитель фізичної культури Шкутяк Світлана Василівна. 


« 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz