Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 25.04.2024
03:01  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

21 вересня християни святкують одне з найвеличніших свят Різдво Пресвятої Богородиці. Класний керівник 7-А класу Пушкарук М.В. підготували та провели тематичну лінійку присвячену Різдву Пресвятої Богородиці. Після молитви дівчата 7-А класу поклали квіти до статуї Пресвятої Богородиці, що знаходиться на подвір’ї школи.

Переглядів: 244 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

17 вересня в школі було проведено тематичну лінійку про «Адміністративні правопорушення, що посягають громадський порядок і громадську безпеку». Метою заходу була профілактика злочинності серед підлітків, шкідливих звичок та протидії насильству. Учні ознайомилися з видами злочинів за скоєння яких тягнуть за собою накладення штрафу, або виправні роботи.

Переглядів: 254 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

Знову свята радісні хвилини, 
Безліч вересневих привітань. 
Здрастуй, школо! Ненька-Україна 
Нас вітає всіх із святом Знань!

З року в рік підтримується добра традиція відзначення свята – Дня знань. Перше вересня єднає усіх нас, бо кожен колись у цей день переступив поріг рідної школи, відкрив першу книжку, написав перше слово.

Школярі, вчителі, батьки, представники влади та духовенства зібрались біля стін школи, щоб разом розпочати новий навчальний рік. Урочисту лінійку, присвячену початку нового навчального року, відкрили під звучання Державного Гімну України.

   

З привітаннями до учнів  звернувся директор школи – Шкутяк   Василь Іванович, депутат районної ради – Ковцуняк Микола Юрійович, голова сільської ради – М’якущак Ярослав Юрійович, отець Юрій та випускниця яка 50 років тому пішла в перший клас –  Вінтонюк Лобов Дмитрівна. Вони побажали , щоб новий навчальний рік був щасливим, мирним та щедрим на творчі здобутки для вчителів і учнів.  

Перший дзвінок пролунав з рук першокласників  школи:  Вільшанюка В’ячеслава  та Явдошняк Руслани.  Під вишитими рушниками провели випускники першокласників на їх перший урок.  

Бажаємо усім школярам підкорити нові вершини знань, зустріти добрих і надійних друзів та досягти омріяної мети. Переконані, ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті.

   
Переглядів: 374 | Додав: oksanakob | Дата: 04.09.2015 | Коментарі (0)

5 червня в школі відбулося свято “Випускного вечор” в 4-х класах. Яскраву подію відзначали наші наймолодші випускники.  Його мали змогу відвідати батьки та учні нашої школи. Четвертокласники  вміло демонстрували  свої вміння та сердечно прощалися зі шкільним дитинством. Дорогі діти! Чотири роки ми були разом. Першокласники, другокласники, третьокласники і, нарешті,- випускники. Ви подолали першу сходинку, тепер перед вами нова шкільна дорога. І перше в житті розставання-розставання з початковою школою і першою вчителькою. Ось і пролетіли роки навчання в початковій школі. І нехай у майбутньому ваше життя буде безхмарним, навчання - легким, доля -щасливою на своїй землі, поміж рідних людей. 

Hіколи зла нікому не творіть, 
Бо зло вертатися погану звичку має 
Добро творіть, усім добро робіть 
І втоми серденько нехай не знає. 
З любов'ю в серці, з радістю ростіть, 
Учіться людям сонечком світити. 
І доброту в своїй душі несіть, 
У мирі й злагоді учіться, діти, жити! 

Переглядів: 325 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

 В школі було проведено свято випускного вечора та вручення атестатів з участю  вчителів батьків, родичів, друзів,  Випускний вечір – надзвичайне свято. Радісне, урочисте, веселе, але водночас і сумне. Доводиться прощатися з рідною школою, такими  затишними , рідними класами, коридорами, дорогими і милими наставниками, які впродовж багатьох років допомагали відчувати себе комфортно, впевнено у цікавій, незвіданій країні Знань.

Цьогорічні випускники отримали якісні знання, розвинули творчі здібності, навчилися відстоювати свої погляди і переконання, любити рідну землю. Це безцінний капітал, який допоможе їм впоратися з усіма життєвими випробовуваннями і досягти великих результатів.

Дорогі випускники! 11 років вів вас по життю учитель, віддаючи тепло свого серця. Були хвилини, коли серце втомлювалось. І тоді учитель поспішав до своїх учнів. Їх веселе щебетання вливало нові сили в стомлене серце, дитячі посмішки народжували нову енергію, допитливий погляд пробуджував думки. І це продовжується вічно, доки здатне битися серце вчителя, віддаючи дітям тепло і любов. Збережіть у серцях маленькі вогники від вогню великої вчительської любові до вас. Нехай спогади про рідну школу світять вам навіть тоді, коли згасає віра в себе. Нехай школа залишиться для вас тим промінчиком любові і добра, котрий вказує, як іти, щоб не спотикнутися.
    Не забувайте, що навчилися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя.
 Щасливої дороги, дорогі випускники!

Переглядів: 285 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

29 травня в школі відбувся «Останній дзвоник».  Останній дзвоник — це символ закінчення навчання, це веселе і сумне свято одночасно. Начебто, зовсім недавно ви боязко і невпевнено увійшли в 1-й клас і у Вас все було попереду: перша вчителька, перший дзвінок, перше прочитане слово, перші радощі й прикрощі. А тепер дзвенить Останній дзвінок і йдуть у минуле довгоочікувані дзвінки на перерви, щоденники успішності…

Як стрічка кіно, закінчилися безтурботні шкільні роки, що подарували нам багато гарного, які зробили нас розумнішими. Закінчення школи - це важливий рубіж в житті кожної людини. Випускники, стоять на порозі самостійного, дорослого життя. Попереду - відповідальна пора, коли треба вибрати професію і визначити свою подальшу долю. Через кілька років вони стануть молодими грамотними фахівцями, і разом будуть будувати майбутнє рідного краю!

Вчителі побажали усім святкового настрою та міцного здоров'я! Школярам - прекрасних літніх канікул, гарного відпочинку, цікавих зустрічей, а випускникам відмінної здачі іспитів і щасливої дороги у самостійне життя. 

Бажаємо вам щастя та добра в дорослому житті!

Переглядів: 340 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

14 травня в школі було проведено виховний захід «Благословляю і молюсь» до 150-ї річниці з дня народження Андрея Шептицького. Учні школи підготували розповідь про життя видатного діяча.

   
Переглядів: 277 | Додав: oksanakob | Дата: 15.06.2015 | Коментарі (0)

   10 травня в школі відбувся святковий концерт присвячений Дню Матері. День матері - це одне з найзворушливіших свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ - образ своєї мами, яка все зрозуміє, простить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи ні на що. 

   

Вокальну майстерність демонстрували учасники старшого та молодшого хорів, вокальних ансамблів хлопців, дівчат старшої групи, та ансамблів «Намисто»,  «Едельвейс», дівчата молодшої  і середньої групи. Явдошняк  Наталія і Мельничук Юлія виконали сольні номери пісень (керівник Мельничук Ольга Михайлівна). Танцювальна група «Цьомчики» проявила хист з хореографії під керівництвом Лудчак Христини Василівни.

В цей день ми від усієї душі вітаємо дорогих мам з їх святом. Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість

Переглядів: 254 | Додав: oksanakob | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

      8 травня  в нашій школі відбувся захід присвячений Дню  пам’яті та примирення, Перемозі над нацизмом в Європі та 70-ій річниці завершення Другої світової війни. На захід було запрошено ветерана Другої світової війни Явдошняка Василя Івановича, учасника війни в Афганістані  Микитюка Василя Дмитровича. Священик відслужив панахиду за у Бозі спочилих. Учні декламували вірші та виконували пісні присвячені героям.  Усі присутні були  з символом  Дня пам’яті та примирення – червоними маками.  Мак символ волі, гордості, крові, оберегу. 

Переглядів: 277 | Додав: oksanakob | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

6 травня  в школі відбулося свято “Прощавай, Букварику!” – яскрава подія в своє перше шкільне свято відзначали наші наймолодші школярі.  Його мали змогу відвідати батьки та учні нашої школи. Маленькі першокласники вміло демонстрували  свої вміння та сердечно прощалися зі своєю першою книжкою!

Ще зовсім недавно першокласники з хвилюванням переступили поріг нашої школи.  А минуло кілька місяців і вони успішно закінчили вивчення літер в Букварі. І ось на святі «Прощавай, Букварику!» звітували про те, що всі навчилися читати і ніколи не забудуть свій перший підручник «Буквар»:

Буквар взяли ми перший раз,
Як зайшли у перший клас.
І як нам радісно сказати,
Ми всі уміємо читати!

До цього свята діти готувалися дуже серйозно: вчили вірші, співали пісні, розгадували загадки. І тепер вони впевнено можуть крокувати  далі по Країні Знань!

Переглядів: 275 | Додав: oksanakob | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz