Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 20.04.2024
16:05  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

30 листопада у нашій школі відбулася лінійка присвячена Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». Мета акції – привернення уваги учнів, учнів вчителів, батьків до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення . В ході акції проведено ряд заходів: Круглий стіл « Захист прав дитини від усіх форм насилля», «Анонімне анкетування «Насильство в сім’ї» та приймали участь у обговоренні проблемних питань. Ця акція була корисною та важливою, завдяки вищезгаданим заходом діти краще пізнали людську психологію, свої права. Тепер учні зможуть краще орієнтуватись у різних життєвих ситуаціях. В конкурс дитячого малюнка «Зупинимо насильство разом»  учень 8-Б класу Жмундул Василь зайняв ІІ-місце в районі.

Переглядів: 313 | Додав: oksanakob | Дата: 25.12.2015 | Коментарі (0)

У похмурі листопадневі дні вся Україна відзначала тривожну подію – День пам’яті жертв голодоморів. Наша школа теж не забула про цю скорботну сторінку в історії нашої країни. 27 листопада було проведено лінійку пам`яті жертв голодомору. «Україна пам’ятає, світ визнає».  Метою заходу було поглибити знання в дітей про роки голодомору в Україні та його наслідки для українського народу, формувати історичне мислення, виховувати в учнів повагу до історичного минулого свого народу. Учні зачитали вірші про ті трагічні події та розповіді очевидців. Яскравим доповненням до слів  стали кадри документальних хронік подій того часу. Під звучання звукозапису метронома вшанували пам’ять жертв голодомору хвилиною мовчання. Учнями старших класів також була оформлена виставка стінгазет до цієї дати. Завершенням заходу стала  пісня О. Білозір «Свіча» Після заходу біля каплички була відправлена панахида. 28 листопада  учні та вчителі приєдналася до загальнонаціональної хвилини мовчання та до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку на вікні» в пам’ять про мільйони загиблих від голоду.

Переглядів: 280 | Додав: oksanakob | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

Україна – це  територія   гідності  та свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції: Майдан  2004 року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 року, Революція Гідності. Це був  надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. З метою вшанування патріотизму та мужності громадян, які  постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору,  прищеплення любові до Батьківщини. 20 листопада 2015 року у рамках громадянського та патріотичного виховання у  школі була проведена  урочиста лінійка, присвячена Дню Гідності та Свободи.
На лінійці прозвучали вірші присвячені героям Небесної сотні, учням нагадали про події Помаранчевої революції та Революції Гідності. Хвилиною мовчання було вшановано героїв АТО та Небесної сотні.

Переглядів: 249 | Додав: oksanakob | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

У школі було проведено тематичну лінійку та години спілкування, під час яких учні дізналися про історію свята, про життя Нестора Літописця та про сучасний стан української мови.

Крім того були організовані тематичні виставки. Учні нашої школи взяли участь у  конкурсі стінгазет, присвячених цій даті. Найкраще впоралися з цим завданням 6-А класу, які отримали перше місце, ІІ місце – 8-А клас, ІІІ місце – 7-А клас. 

З метою пропагування грамотності, підтримки та розвитку державної мови як духовного потенціалу нації, виховання високої мовної культури учні та вчителі долучилися до акції «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності». Також у день свята у  школі стартував  Міжнародний конкурс з української мови ім.Петра Яцика.

Переглядів: 298 | Додав: oksanakob | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

20 жовтня 2015 року  відбулися вибори Президента школи. Напередодні цієї події була проведена кропітка робота з організації і підготовки виборів. Була створена виборча комісія, обрали голову, замісника і секретаря. Готували списки виборців, бюлетні. Все як на справжніх виборах. На посаду Президента школи класними зборами були висунуті кандидати: від 8-А класу Гушул Настя, від 8-Б класу Явдошняк Василь, від 9-А класу М’якущак Галина, від 11 класу М’якущак Галина. Кандидати виступили перед виборцями зі своїми програмами і переконливо просили голосувати саме за них. Вибори тривали на двох великих перервах. Члени виборчої комісії були ознайомлені зі своїми обов’язками. Підрахунки голосів провели і склали протокол результатів голосування. Більшістю голосів Президентом школи обрано ученицю 11 класу М’якущак Галину. Вся школа зібралась знову на лінійку, де секретар комісії оголосила результати виборів. Директор школи привітав переможця і запевнив, що співпрацюватиме зі шкільною радою. Вітаємо з перемогою, бажаємо їм удачі та сили для плідної праці на благо нашої школи!!!

Переглядів: 295 | Додав: oksanakob | Дата: 26.11.2015 | Коментарі (0)

Дня захисника України,  свята Покрови Пресвятої Богородиці у школі вже традиційно приймають наймолодших школярів – першокласників – у козачата. До урочистостей хлопчики і дівчатка серйозно готуються, вчать вірші, речівки, пісні. Під звуки козацького маршу на свято заходять першокласники – кандидати в козачата.  найменші дітки нашої школи мали змогу вступити до лав справжніх козаків. А для того, щоб стати справжнім козаком, вони повинні були пройти випробування і показати свою силу, швидкість та вміння. Гра складалася з декількох етапів:

І – Представлення команд

ІІ – Козацькі байки

ІІІ – Спортивні естафети

IV – Посвята в козачата

По закінченню свята на всіх учасників чекав сюрприз: справжній козацький куліш. Також учні отримали грамоти, в яких було сказано, що вони тепер – справжні козаки.

Чотирнадцятого на Покрову традиційно і святково
Провели посвяту першокласників у козачата.
Ми на славу веселились,
Танцювали і співали.
Ми на славу України.
Нашу Січ збирали
А усім вам побажати
Хочеться добра,
Щоб жила і процвітала
Україна наша свята!!!

Переглядів: 268 | Додав: oksanakob | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

2 жовтня в стінах нашої рідної школи відбулося чудове свято, присвячене найкращим педагогам – вчителям школи. Ми всі пам’ятаємо свою першу вчительку, невпевнені кроки навчання у середній та старшій школі, пригадуємо веселі, сповнені надії шкільні роки. В такий день щоразу в пам’яті спливають наші вчителі, їх настанови, добрі поради та щирі усмішки. Ці спогади навіюють почуття ностальгії і в одночас гордості, шани та вдячності тим, хто вкладає в нас свої знання, навчає бути чесними і порядними, працьовитими і гідними громадянами своєї Батьківщини.
Учні 7-8 класів підготували привітальні вірші та пісні, а також жартівливу сценку.  11-ти класники привітали вчителів святковим тортом і заспівали «Многая літа». Останнім акордом була жартівлива сценка «Мрії у відпустці», яку  підготували  педагоги нашої школи.

Дай Вам, Боже, днів щасливих,
Дай добра, здоров'я, сили.
Дай любові, згоди, втіхи
Змоги дай - життю радіти
І ділитись словом щирим,
Теплим, радісним, правдивим.
А сьогодні на це свято
Щастя зичим Вам багато.
Хай Вас Бог благословляє
Многих літ Вам побажає.

Переглядів: 235 | Додав: oksanakob | Дата: 04.11.2015 | Коментарі (0)

Уже стало доброю традицією у нашій школі  проводити свято осені. 1 жовтня було проведено свято «Осінь – чарівниця». Учні 5-11 класів підготували тематичну виставку з осінніх овочів, фруктів, природних матеріалів та квітів. 

В номінації 5-8 класи були нагороджені:

Учні 7-Б класу зайняли І місце за овочеву композицію «Петриківський розпис» та «Садочок».

Учні 5-Б класу зайняли ІІ місце за композицію «Принцеса жовтня».

Учні 8-А класу зайняли ІІІ місце за композицію з квітів «Наша квітуча Україна».

        В номінації 9-11 класів були нагороджені:

І місце  зайняли учні 10-го класу за овочеву композицію «Подвір’я їжачків», і композицію з квітів «Осіння мелодія».

ІІ місце  зайняли  учні 11-го класу зайняли  за композицію «Весела гусениця».

ІІІ місце  зайняли учні 9-Б класу  за композицію «Дружна родина».

Переглядів: 282 | Додав: oksanakob | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

30  жовтня напередодні дня музики в школі було проведено караоке  «Соловейки школи», у якому взяли участь учні 5-11 класів. В першому турі співали всі. В другий тур вийшли 4 учасники: Кравчук Марійка, Ткачук Руслан, Ужитчак Андріан та Яцурак Наталія. Учасники були нагороджені призами. У фіналі переміг учень 11-го класу Ужитчак Андріан і був нагороджений медаллю:  «Кращий співак школи».

Переглядів: 321 | Додав: oksanakob | Дата: 22.10.2015 | Коментарі (0)

23 вересня з нагоди святкування 15-ї річниці було проведено тематичний захід на тему: «Музей «Писанка» диво України». Класний керівник Михалків Є.М та учні 7-Б класу підготували презентацію та матеріали про історію створення Музею «Писанка».

Переглядів: 240 | Додав: oksanakob | Дата: 15.10.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 19 20 21 22 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz