Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 20.04.2024
10:43  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

21лютого, в актовій залі нашого ліцею, відбувся захід  присвячений Міжнародному дню рідної мови   «Пречудесно, пречудово розцвітай же, рідне слово!», який підготувала класний керівник Марцинюк Ю.Р. та учні 6-го класу.  Головною думкою заходу було те, що не ходити рідній землі, не чаруючись рідною мовою, бо в народу немає скарбу більшого, як його мова. Тому ми маємо любити й вивчати її, щоб духовно збагачуватися, набиратися розуму і мудрості і самим творити нею не знані ще досі духовні скарби. Тож побажаємо всім українцям, що свято бережуть українське слово – щастя, натхнення, добра, миру, світлого майбутнього, живіть повноцінним життям, досягайте вершин, адже у ваших руках доля нашої країни. Любіть, шануйте і бережіть рідну мову – вона наш генетичний код. 



Переглядів: 224 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Герої не вмирають! Так ми говоримо про тих, хто віддав своє життя за Україну, за гідне буття українців, за кращу долю своїх дітей та онуків, усіх наступних поколінь. І, звичайно, вони вічно житимуть у наших серцях, у нашій пам'яті. Вони - Герої Небесної Сотні. 19 лютого в ліцеї відбулась загальношкільна  лінійка «Хто вмирає в боротьбі, у серцях живе навіки»   з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя під час Революції гідності, захищаючи ідеали демократії, відстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України. Згадали про ті трагічні дні нашої неньки-України, як все це відбувалося… Учні  переглянули відео тих днів, з молитвою  у жалобі  схилили голови, згадавши всіх Героїв Майдану, а також нинішніх героїв - українських солдатів, які захищають мир і єдність на сході України, тих,  хто поліг на полі бою, хто повернувся інвалідом, на кого чекають сивочолі батьки. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Переглядів: 195 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

14 лютого - День закоханих – день, коли люди відкрито говорять про найпрекрасніше у світі почуття – про кохання. Уже із самого ранку в нашому ліцею цілий день працювала «Пошта Валентина», завдяки якій усі охочі могли виразити свою симпатію валентинкою. Цього дня Амури поспішають поєднати пари і допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби. Намагалися віднайти свої половинки учні 7-8 класів  під час конкурсно – розважальної програми «Кохання з першого погляду». Правила гри знайомі всім шанувальникам  програми: четверо хлопців і четверо дівчат зустрічаються у залі, їм потрібно бути відвертими, оригінально відповідати на питання ведучих і справити приємне враження на вподобаного учасника. Але найголовніше — симпатії героїв повинні у результаті збігтися. Головний приз – сертифікат  до шкільної їдальні  на «Романтичний обід» виборола ідеальна пара — Коцорак Ярема  та М’якущак Христина. Також  центром молодіжного дозвілля учнівського самоврядування було організовано шкільну дискотеку для учнів 5-11 класів.  Кожен учасник переконався в тому, що День закоханих – свято чудес, яскравих вражень і кохання.







Переглядів: 202 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Театральне мистецтво близько і зрозуміло як дітям, так і дорослим, перш за все тому, що в основі його лежить гра.  13 лютого в нашому ліцеї відбувся конкурс акторської майстерності в якому вже третій рік   учні 5-11 класів беруть участь.  Діти вчаться помічати в навколишньому світі цікаві ідеї, втілювати їх, створювати свій художній образ персонажа, у них розвивається творча уява, асоціативне мислення, вміння бачити незвичайне у буденному. Учні   виявляли  таланти, ставили гумористичні  сценки, мініатюри, відеоролики. Вболівальники були у захваті, гучно аплодували, голосно підбадьорювали учасників і, на сам кінець, проголосували за того учасника, що сподобався  найбільше . Головна мета свята – зробити всіх радіснішими, веселішими, а значить і щасливішими. Свято закінчилося, але добрий настрій залишився із учнями і вчителями надовго. Учасників було нагороджено грамотами за зайняті місця.









Переглядів: 193 | Додав: oksanakob | Дата: 21.02.2020 | Коментарі (0)

Героїчною і водночас трагічною сторінкою в історії України є загибель українських захисників на залізничній станції Крути 29 січня 1918 року. Сьогодні, 29 січня, в нашому ліцеї відбулася тематична лінійка «Вони загинули, щоб жили ми!»  присвячена пам’яті героїв Крут. Захід був присвячений цвіту нашого народу, його славним синам, що в розквіті своїх духовних і фізичних сил віддали молодість і найдорожче, що є в кожного з нас – життя в боротьбі за волю і кращу долю України. Учні 11 класу розповіли про причини трагедії під Крутами, продекламували поетичні твори про героїв, що впали в страшному бою з більшовицьким військом Муравйова. Наголошувалось, що не можна викреслити з пам’яті людської той великий та безсмертний подвиг юних студентів, які захистили українську державність. Пам’ять героїв Крут учні вшанували хвилиною мовчання. Нехай пам’ять про наших героїв, які загинули під Крутами, буде вічною. А їх подвиг буде для нас прикладом, як треба любити свою Батьківщину. 

Переглядів: 192 | Додав: oksanakob | Дата: 09.02.2020 | Коментарі (0)

22 січня вже традиційно Україна святкує День Соборності України – возз'єднання ЗУНР та УНР. З нагоди цього свята в нашому ліцеї відбувся  тематичний захід «Нехай не розмежованою залишиться  навіки!»  присвячений Дню Соборності України. Учні згадали історичні події, присвячені з'єднанню східних та західних земель України. Після завершення лінійки вчителі та  учні ліцею утворили ланцюг єдності. 
День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.



Переглядів: 172 | Додав: oksanakob | Дата: 09.02.2020 | Коментарі (0)

Щороку після Різдва 11 січня  одинадцятикласники проводять у стінах нашого ліцею бал-маскарад. 









Переглядів: 212 | Додав: oksanakob | Дата: 09.02.2020 | Коментарі (0)

 

Новий рік – одне з найулюбленіших зимових свят для дітей, тому наш ліцей  намагався якнайкраще підготуватись до цього свята та провести його. Напередодні Нового року, 27 грудня, відбувся Новорічний ранок для учнів початкових класів. Захід проходив у святково вбраній залі посеред якої  милувала око головна окраса усіх новорічних свят — ялинка.  Дітей розважали  герої свята – Дід Мороз, Снігуронька, Баба Яга, Розбійники, Чорт, Снігова Королева, Зима, Зайчик, Ніч, Новий Рік. Учні середньої та старшої школи створили справжнє новорічне диво для молодших школярів, змогли створити святкову атмосферу тепла, затишку, радості, приємного очікування Нового року. Кожен артист, виступаючи, дарував молодшим школярам частинку своєї душі, тепло свого серця. З ними малеча водила хороводи та співала пісні. Дід Мороз і Снігуронька по завершенні дійства вручили всім учасникам заходу новорічні подарунки. Новорічні свята - це завжди радість, сміх та гамір дітвори. Висловлюємо щиру подяку всім юним артистам, які приймали участь у новорічних святах. Швидко промайнув  святковий день, а далі на наших учнів чекають  довгоочікувані  зимові канікули. І у кожного дорослого і малого у серці зародилась надія – що в новому році неодмінно здійсняться усі мрії  які ми загадаємо під  ялинкою. Адже новорічний час – чарівний і всі побажання неодмінно збудуться!!!

 

 

Переглядів: 239 | Додав: oksanakob | Дата: 30.12.2019 | Коментарі (0)

Взимку є чимало свят на які з нетерпінням  чекають  і дорослі і діти. Ці свята і розпочинає День Святого Миколая. Це довгоочікуваний день року, адже невідомо що на тебе чекає: подарунок, а чи, може, різочка. Та як би там не було діти вірять в чудеса. Напередодні свята 18 грудня  він завітав до нашого ліцею. Де відбувся захід «Ходить по землі святий Миколай». Окрім Святого Миколая до дітей прийшли в гості казкові персонажі: Ангели, Святий Миколай, Марійка та Ведмідь Михась, Ябіда, Лінь Двійка, Чорт. Учні переглянули виставу, послухали пісні, а також підготовча група декламувала вірші. До дітей завітав Святий Миколай за традицією він прийшов з подарунками.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай побажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися. 

Переглядів: 187 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2019 | Коментарі (0)

З-поміж найбільших зимових свят чи не найвеселішим та найочікуванішим був день 
 День Андрія Первозванного. Учні нашого ліцею  вирішили  ненадовго повернутися в минуле та12 грудня, напередодні великого веселого зимового свята, влаштували справжні  Андріївські вечорниці. Організаторами цього цікавого дійства стали учні 11 класу під керівництвом  вчителя музики Юрійчук Н.В. та класного керівника Михалків Є.М. Усі присутні змогли поринути в атмосферу українського гуляння, відчувши себе на справжнісіньких українських вечорницях.  На цьому святі дівчата та хлопці проводили різні ворожіння, співали українські народні пісні, колядки, а також дружньо смакували українські вареники та пампушки. Свято пройшло цікаво. Діти доторкнулися до народних обрядів, розширили свої знання про традиції українського народу. Учні мали можливість проявити свої таланти, відчули себе акторами, артистами. Цей захід сприяв духовному розвитку юних особистостей.

 

Переглядів: 180 | Додав: oksanakob | Дата: 29.12.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz