Головна | Реєстрація | Вхід | Вихід 03.05.2024
17:44  
Ви увійшли як Гість
Група "Гості"
Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » Архів матеріалів

24 травня відбулося шкільне свято “Прощавай, початкова школо” яке підготували учні 4-А, 4-Б класу. Учні, разом зі своїми  першими вчителями Дмитренко Любою Василівною та Ужитчак Наталією Богданівною підготували чарівне свято. 
Лунали чудові вірші про школу, вчителів, батьків. Співали веселі й водночас сумні пісні, бо зовсім не хотілося школярам залишати початкову школу.  Дякували всім та дарували щирі побажання і посмішки. Не обійшлось свято і без вальсу. Сюрпризом для матусь  до свята Матері були  підготовлені портрети які кожна матуся відгадувала свій. У кінці свята діти привітали своїх дорогих матерів і бабусь квітами.  На завершення  класні керівники подарували своїм випускникам медалі. Дякуємо усім батькам, гостям, вчителям, які відвідали це дійство.

Переглядів: 208 | Додав: oksanakob | Дата: 29.05.2019 | Коментарі (0)

17 травня в школі відбулося свято «Прощавай, Букварику». Учасниками цього незабутнього свята стали учні 1-х класів.
Всі учні успішно оволоділи навичками читання та письма. Про що і звітували на святі. Діти  співали, декламували вірші, вітаючи головного героя – Букварика. Проводити свято першокласникам допомагали класні керівники Грабовецька О.Я.,  Горук М. С., вчитель музики Мельничук О.М., учні 5-го класу. Першокласники закінчили вивчати першу і найважливішу у своєму житті книгу – Буквар. Тому на святі вони були дуже горді та поважні. Як дзвіночки лунали вірші та пісні дітей. Вся шкільна родина пишається здобутками наших першокласників і бажає їм надалі розвивати свої таланти та здібності. Свято закінчилося, але шлях до знань тільки розпочався! І ми впевнені, що цей шлях буде легким та радісним!

Переглядів: 193 | Додав: oksanakob | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

Не перший рік, відзначають День вишиванки. І цього року учні та вчителі ліцею традиційно долучилися до акції “Одягни вишиванку” у третій четвер травня. Ще з сивої давнини відомо, що вишита сорочка є символом здоров’я та краси, оберегом щасливої долі та родової пам’яті. За традицією, вишита сорочка передавалася з покоління в покоління, із роду в рід як родинна реліквія. Цей український оберіг пройшов крізь віки й нині символізує чистоту почуттів, глибину безмежної любові до Батьківщини. Мета заходу – вдягнути цього дня вишиванку, національний український одяг, як символ єдності українського народу. Теплого травневого дня наша школа цвіла весняними барвами, усмішками, а очі випромінювали віру в щасливе майбутнє рідної землі.

Переглядів: 166 | Додав: oksanakob | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

15 травня учні 8-11 класів мали змогу переглянути Всеукраїнський відкритий онлайн-урок «Європа починається з тебе» з нагоди святкування Дня Європи в Україні. Старшокласники переглянувши цікаве відео, висловлювали свої думки щодо європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції нашої держави. Адже наша країна прагне стати повноцінною європейською державою та увійти до Європейського Союзу. День Європи святкується в усіх великих та маленьких містах, селищах та селах нашої країни. 

Переглядів: 175 | Додав: oksanakob | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

Нелегке наше сьогодення не може заступити радості приходу весни, а разом з нею і Дня Перемоги. Цей день залишиться для нас завжди затьмареним від гіркоти втрат і осяяний сонцем Перемоги. Його наближували, як могли, люди, котрим було дуже нелегко в ті воєнні літа і яким найважче сьогодні. У довічному боргу наше покоління і перед тими ветеранами війни, кому пощастило пройти через чорнило битв і дожити до світлого Дня Перемоги. До дня вшанування пам'яті героїв Великої Вітчизняної війни, 8 травня  у нашій школі відбвся захід «Знов білим цвітом вкрилися сади і знов приходить свято Перемоги» з нагоди святкування Дня пам’яті та примирення 74 –ї річниці Перемоги у ІІ світовій війні. Під час заходу було відтворено спогади та особисті переживання про ті страшні дні. Священик відслужив панахиду за у Бозі спочилих. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих односельчан, які загинули на війні,  відтворювали події того часу, для того, щоб донести до глядачів якими важкими були часи війни.

Переглядів: 185 | Додав: oksanakob | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

Ми гордимося учнями нашого ліцею, які крім перемоги проявили високу дисциплінованість, цілеспрямованість, витримку, характер і дуже велике бажання перемогти.   
        03 травня 2019 року  на базі Нижньовербізького ліцею Нижньовербізької ОТГ відбувся І (районний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). У районному етапі Гри брали участь  рої (команди) 19-ох ліцеїв Коломийського р-ну, П’ядицької, Нижньовербізької, Матеївецької та Коршівської  ОТГ, всього 152 учасника. Команда складалася з 8 осіб (6 юнаків + 2 дівчини).
        До програми районного етапу гри «Джура» входили різноманітні конкурси, вікторини та змагання: конкурс «Ватра», конкурс «Візитка рою», конкурс «Добре діло»,  гра «Відун»,  конкурс з медичної підготовки «Рятівник» (теоретичний та практичний тур), «Стройовий впоряд»  (змагання з індивідуальних дій та дій у складі рою), стрільба з пневматичної зброї,  «Перетягування линви» та змагання на туристичній смузі перешкод.
За підсумками протоколів гри «Джура» та одноголосним (безкомпромісним) рішенням суддівської колегії в зальнокомандному заліку рої посіли такі місця:
        
І місце – розділили:
- рій імені Івана Виговського, Великоключівського ліцею Нижньовербізької ОТГ та рій імені Семена Височана, Отинійського ліцею Коломийського р-ну.
ІІ місце – рій імені Богдана Хмельницького, Великокам’янського ліцею П’ядицької ОТГ
ІІІ місце - рій імені Богдана Хмельницького, Замулинецького ліцею Матеївецької ОТГ
ІV місце – рій «Вербізький цвіт» Нижньовербізького ліцею Нижньовербізької ОТГ
V місце – рій імені Івана Мазепи, Турківського ліцею П’ядицької ОТГ
Судівська колегія вирішила, що на обласний етап гри «Джура» все ж таки поїде не Великоключівський ліцей, а Отинійський ліцей, тому що їхній рій вже має досвід участі на обласному рівні гри «Джура». Представники команд були згідні з таким рішенням.

Переглядів: 191 | Додав: oksanakob | Дата: 12.05.2019 | Коментарі (0)

07.05.2019 року на базі Коломийського ліцею №6 відбувся зональний тур ІІ (обласного) етапу Всеукраїнського фестивалю ДЮП. У відбірковому турі брали участь дружини-переможці Городенківського, Коломийського, Верховинського,  Косівського, Снятинського районів, міст Коломиї та Яремче.
Дружина «Водограй» Великоключівського ліцею Нижньовербізької ОТГ у загальнокомандному заліку посіла почесне ІІІ місце.
 

Переглядів: 187 | Додав: oksanakob | Дата: 12.05.2019 | Коментарі (0)

3 квітня на території Великоключівського ліцею відбулося урочисте відкриття дитячого майданчика. Проект реалізовано шляхом USIAD\DOBRE. З нагоди такого спортивного дійства біля ліцею зібралось багато вчителів, учнів та почесні гості.
Привітати учнів з визначною подією в житті ліцею завітали: Томас Уайт - директор Департаменту демократії та управління USAID-Україна, Марат Кюрчевський – менеджер з управління проектами USAID-Україна, Беррі Рід – керівник Програми DOBRE, Дмитро Коваль – виконавчий директор Програми в Західному регіоні, Програмні спеціалісти Івано-Франківького офісу – Марина Дудяк, Олеся Хомин, Любомир Кава, Перекладач, представник УКМЦ Михайло Цьомик, голова ОТГ М’якущак Ярослав Юрійович. Вони сказали багато теплих слів. Директор ліцею Шкутяк Василь Іванович також подякував всім, причетним до цієї події. Право перерізати символічну стрічку було надано Томасу Уайту та Марату Кюрчевському , почесні гості з радістю приєдналися до нього.
Майданчик відкрито!!! Завдання на сьогодення полягає в ефективному використанні таких майданчиків. Свято вдалося! Усміхнені, святково вбрані діти, які ділилися з усіма своїм позитивом заворожували погляд.
Переглядів: 179 | Додав: oksanakob | Дата: 15.04.2019 | Коментарі (0)

29 березня  відбулося розширене засідання Атестаційної комісії, на якому заслухали творчі звіти вчителів  що атестуються у цьому навчальному році. 10  вчителів  початкових та 5-11 класів з різних предметів прозвітували про свої 
досягнення протягом 5 років. Також  кожен з педагогів ознайомив із своїми методами та формами  роботи за інноваційними технологіями, в умовах роботи нового Державного стандарту.  Бо кожен педагог має прагнути професійного зростання. 

Переглядів: 182 | Додав: oksanakob | Дата: 15.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 23 24 »
Форма входу
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Друзі сайту

Великоключівська ЗОШ І-ІІІ ступенів © 2015-2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz